SHOW SIDEBAR
Vreau sa fiu actor!

Ce tare, si eu vreau sa fiu actor!

Povestea mea incepe in urma cu cateva luni, cand m-am inscris la un curs de actorie, nu pentru ca vreau musai sa devin actrita ci pentru a-mi dezvolta in primul rand abilitatile de comunicare, de relationare. Nu de alta, dar obisnuiam sa fiu usor zgarcita la acest capitol.

La cursul cu pricina am dat de un grup maricel de oameni foarte simpatici, pusi pe fapte mari. Caci, desi nu prea recunoastem, cam toti am avut macar o data in cap acest gand: Cum ar fi sa fiu actor/ actrita? Dar stim oare noi, aspirantii timizi la statutul de actor, de ce anume calitati avem nevoie pentru a reusi?

Vreau sa fiu actor – un vis realizabil ce poate deveni realitate ...

...daca ai urmatoarele calitati:

8. Un actor trebuie sa fie flexibil din punct de vedere al timpului, criticilor si...schimbarilor.

7. Un actor trebuie sa fie dedicat.

6. Un actor trebuie sa fie pasionat, indragostit de scena.

5. Un actor trebuie sa fie increzator, iar increderea trebuie sa se vada (sa fie capabila sa acopere, uneori, un munte de emotii)

4. Un actor trebuie sa fie talentat – ei bine da,  e nevoie, pe langa cantitatea gigantica de munca depusa, sa straluceasca un gram de talent.

3. Un actor trebuie sa fie...galagios – calitate necesara doar in cazul actorilor de teatru. Dictia si volumul vocii sunt cerinte obligatorii pentru ei.

2. Un actor trebuie sa fie exuberant – atunci cand e pe scena, actorul trebuie sa fie efervescent, sa amplifice reactiile proprii astfel incat acestea sa devina memorabile, sa captiveze.

1. Un actor trebuie sa fie prietenos. Cu regizorul, cu partenerii de scena, cu publicul, cu intreaga echipa.

Nimeni nu isi doreste o prima donna, oricat talent ar inmagazina. Ia zi, cate calitati ai bifat?