Despre noi

 

Ideea magazinului ne-ati dat-o voi...

...oamenii speciali care ar trebui sa daruiasca si sa primeasca mai mult decat simple obiecte invelite intr-un ambalaj frumos colorat. Cadouri perfecte este un magazin de cadouri, intr-adevar, dar de cadouri speciale. In loc de obiecte, noi ambalam frumos momente, senzatii, trairi care vor ramane mult timp in memoria celui care le primeste.

Cadouri cu suflet, cu umor, cu atitudine. Este ceea ce noi va oferim.

Nu suntem un alt site de cadouri online, care iti ofera solutii standard pentru un cadou mediocru. Fie ca este vorba de o saritura cu parasuta, un curs de echitatie ori de actorie, o sedinta la Spa, o aniversare pe yacht si orice alta idee iesita din tiparele unui cadou, noi te putem ajuta. Tu nu trebuie decat sa fii un mic detectiv al dorintelor persoanei pe care vrei sa o surprinzi cu darul tau, iar de restul ne ocupam noi. Stim ca e greu uneori sa-i demonstrezi acelui om special din viata ta cat de mult inseamna pentru tine. Stim si ca timpul tau e pretios si ca e greu sa alergi prin magazine, unde oricum nu gasesti nimic cu adevarat special. Asa ca noi iti salvam timpul si valorificam la maxim dorinta ta de a oferi un cadou unic.

Cadouri perfecte insemna cadouri neperisabile.

Timpul are un efect nedorit asupra lucrurilor, asupra obiectelor si asupra chipurilor... Singurele care ne raman sunt amintirile, acele momente care se agata de memoria noastra si care marcheaza momentele importante pentru existenta noastra. Asadar, ofera in dar o amintire, un moment de neuitat! Daca l-ai gasit pe site-ul nostru si pusculita ta nu face fata, uneste-ti fortele cu restul grupului si problema e rezolvata.

Noi te asteptam cu portile site-ului larg deschise!