Cum comand

Nimic mai simplu! Mai jos regasesti detalii despre modalitatea de a comanda un voucher cadou de pe site-ul nostru, cadouriperfecte.ro. Nu te speria, nu sunt atatia pasi. Sunt doar detalii despre ce vezi si ce poti face la fiecare pas.

 1. Ca sa poti cumpara, ai nevoie de un cont in cadrul magazinului online. Deci, mai intai, creeaza-ti contul si apoi autentifica-te. Este foarte simplu.
 2. Alege moneda in care vrei sa fie exprimate preturile: LEI sau EUR.
 3. Selecteaza voucherul cadou (activitatea pe care vrei sa o daruiesti) prin apasarea butonului „Adauga in cos”.
 4. Pentru voucherul cu mai multe variante de pachete, selecteaza din lista pachetul potrivit. (Fiecare pachet are pretul aferent afisat).
 5. Alege cantitatea, adica numarul de vouchere pe care vrei sa ti le trimitem. Daca ai ales o cantitate „x” pentru un pachet, vei primi „x” vouchere, fiecare avand acelasi cadou inscris, adica pachetul ales.
 6. Mai departe ai doua variante: „Plateste” – ai incheiat cumparaturile si vrei sa finalizezi procesul sau „Continua cumparaturile” – te intorci in magazin si alegi alte produse. Cel ales deja s-a mutat in cosul tau de cumparaturi si ramane acolo pana finalizezi cumparaturile sau il stergi.
 7. Daca ai ales sa platesti, vei vedea cosul tau de cumparaturi cu toate voucherele cadou alese: Denumirea voucherului cadou, Denumirea pachetului (acolo unde ai avut de ales din lista), Pretul pentru fiecare activitate cadou, Numarul de vouchere pentru aceasta activitate, Valoarea totala a cumparaturilor.
 8. La acest pas, poti modifica numarul de vouchere pentru pachetele alese, le poti sterge, sau reveni la cumparaturi.
 9. Tot aici poti introduce codul de reducere, in cazul in care ai primit unul. Introduci codul in casuta „Cod”, apoi apesi butonul „Adauga”. Valoarea totala de plata se modifica, aplicandu-se un discount, adica suma echivalenta a codului de reducere.
 10. Completezi Adresa de livrare si Adresa de facturare, care pot coincide sau nu. Poti adauga in lista atatea adrese cate doresti.
 11. Adaugi un mesaj personalizat, care va aparea pe voucher: de la cine e voucherul, catre cine, mesaj, declaratie etc. Ce doresti tu.
 12. Alegi curierul.
 13. Nu poti merge mai departe decat dupa ce bifezi „Termeni si conditii” (inseamna ca ai luat la cunostinta si esti de acord cu conditiile magazinului nostru).
 14. Alegi modalitatea de plata. Pentru comenzile online nu poti alege Plata ramburs.
 15. Confirmi comanda.
 16. Daca ai ales modalitate de plata online, urmezi pasii pentru a realiza plata.
 17. Daca ai ales plata ramburs, vei plati la destinatie.
 18. Imediat vei primi un email de confirmare in ceea ce priveste comanda ta.
 19. In scurt timp, in functie de curierul ales, vei primi voucherul cadou.

Inca ceva…

In Cos sunt afisate permanent produsele comandate, valoarea acestora si cea a transportului. Daca doresti sa modifici continutul cosului, apasa pe butonul „Cos”. Din pagina deschisa poti modifica cantitatea din fiecare produs sau poti sterge produse.
In „Contul meu” apar toate informatiile tale legate de contul creat, adrese introduse, cumparaturile realizate, cupoane de reducere. Tot de aici poti descarca facturile in „Istoria si detaliile comenzilor mele”.

Daca apar probleme?

Teoretic, nu vei intampina nicio problema de-a lungul acestui proces: de la alegerea produsului la primirea acestuia pe curier, pasii pe care ii urmezi pe site fiind simpli si intuitivi, iar partenerii nostri pentru transport si plata fiind profesionisti. DAR, daca totusi apare vreo problema, noi iti stam la dispozitie, la numarul de telefon afisat pe site, de Luni pana Duminica intre orele 09:00 – 21:00.