Arata Meniul Lateral
41 de idei de intalniri de vara care iti vor oferi o vacanta de neuitat

Nu exista nimic mai frumos decat o poveste de dragoste de vara, si nici macar nu conteaza daca vorbim despre viata reala sau despre fictiune. Unele dintre cele mai bune carti, emisiuni si filme lansate vreodata ofera o energie aparte povestilor de dragoste de vara, asa ca nu e deloc de mirare ca ne indragostim cu totii de povesti. Dar ce poate fi mai placut decat sa visezi cu ochii deschisi la o vara superba, plina de soare si idei distractive de intalniri?

Zilele mai lungi si noptile mai calde de vara aduc cu ele o multime de idei de intalniri pe care nu le poti savura in celelalte anotimpuri ale anului si poate de aceea auzim despre atatea povesti de dragoste care se nasc vara. De la nopti la un cinema drive-in si observarea stelelor in gradina, pana la cina pe terasa si o plimbare pana la un stand local de inghetata, exista o multime de idei distractive pentru intalniri de vara care te vor face sa te bucuri la maxim de aceasta vara plina de dragoste.

Asadar, fie ca esti intr-o relatie pe termen lung si vrei sa iti condimentezi putin serile de iesire alaturi de partener, fie ca ai in minte o tinuta pentru prima intalnire si ai nevoie doar de cateva idei de date pentru aceasta vara, ai mai jos peste 40 de idei de intalniri de vara de care te poti bucura in acest sezon.

41 de idei de intalniri pe care le poti incerca in acest sezon

Intre entuziasmul unei intalniri si energia care te face sa te simti bine a verii, poate fi dificil sa alegi o idee ideala de intalnire, mai ales daca vorbim despre o prima intalnire – pentru ca vrei sa profiti la maximum de timpul in doi si sa te bucuri de acest anotimp.

Aceasta lista de idei de intalniri de vara este impartita in cinci categorii diferite, astfel incat sa poti face mult mai usor o alegere. Nu va trebui decat sa decizi daca vrei sa faceti ceva distractiv, cum ar fi sa mergeti la un carnaval, ceva dulce si dragut ca privitul apusului, ceva ieftin ca de pilda sa faceti impreuna bezele, ceva activ ca o clasa de antrenament, sau daca vrei sa iesiti la o intalnire dubla, intr-o excursie sau la un concert, dupa care va trebui sa restrangi planurile pornind de la aceasta decizie.

Unele dintre aceste idei de intalniri sunt testate si adevarate, iar unele sunt pe wish-list-ul multora dintre noi, asa ca fa-ti curaj si foloseste-le ca ghid personal pentru a-ti condimenta povestea de dragoste de vara.

Idei distractive pentru intalniri vara

Esti dornic de distractie la soare? Aceste idei de intalniri va vor face sa va simtiti ca niste copii in vacanta de vara, iar la drept vorbind, ce sentiment poate fi mai minunat decat acesta? Pune una dintre aceste intalniri distractive de vara in calendarul tau (sau chiar pe toate!), cat mai curand posibil, pentru a te bucura impreuna cu jumatatea ta de o vara minunata.

– O iesire intr-un parc de distractii.
– Inchiriati o barca pentru o zi.
– Iesiti la o inghetata.
– Un traseu de tiroliana.
– Jucati-va diverse jocuri la un carnaval local.
– Mergeti la un festival de muzica.
– Mergeti la un meci de baschet.
– Mergeti la gradina zoologica.

Idei dragute de intalniri de vara

Pregatiti-va tinutele pentru seara, incearca un blush nou sau un fard nou de pleoape pentru a te simti speciala cand te fardezi, pune-ti sandalele preferate de vara si bucura-te de una dintre aceste idei romantice de intalniri alaturi de partenerul tau in aceasta vara, daca vrei sa te simti speciala.

– Mergeti la un film drive-in.
– Priviti impreuna rasaritul sau apusul.
– Mergeti la o degustare de vinuri.
– Vizitati o gradina botanica.
– Luati cina si beti ceva langa apa.
– Priviti stelele pe o patura in curtea casei.
– Invatati sa gatiti cu ingrediente de sezon la un curs de gatit.
– Faceti o plimbare romantica pe o hidrobicicleta.

Idei ieftine pentru intalniri de vara

Dupa sarbatorile de iarna, vara este una dintre cele mai aglomerate (si, prin urmare, cele mai scumpe) perioade ale anului. Daca vrei sa reduci cheltuielile, dar sa te bucuri totusi de o intalnire frumoasa, esti exact unde trebuie sa fii! Ideile de intalniri ieftine din aceasta lista sunt la fel de bune, daca nu chiar mai bune, decat intalnirile care costa mai multi bani.

– Faceti un maraton de filme in aer liber.
– Incercati un food truck nou.
– Mergeti la o piata de fermieri.
– Uitati-va la filme in parc.
– Faceti un picnic in curtea casei.
– Organizati o cina tematica acasa.
– Faceti bezele in jurul unui foc de tabara.
– Mergeti la cules de fructe.

Idei active de intalniri de vara

Nu exista un moment mai bun decat vara pentru a iesi in aer liber si a face miscare. Si de ce nu ai face asta si in doi? Intalnirile active sunt minunate ziua, cand nu poti face planuri pentru cina dar iti doresti totusi sa iti vezi partenerul. Bineinteles, poti programa aceste idei de date si seara!

– Faceti o plimbare intr-un parc local.
– Participati la un tip de antrenament nou.
– Mergeti cu bicicleta prin oras.
– Faceti un curs de yoga in aer liber.
– Faceti o plimbare lunga prin cartier.
– Jucati tenis sau badminton.
– Incercati un curs local de corzi.
– Incercati o sala de escalada.
– Mergeti cu rolele prin cartier.

Idei de intalniri duble vara

Exista cateva intalniri care sunt si mai distractive daca le pui in aplicare alaturi de prieteni, iar cele de mai jos sunt cateva dintre ideile noastre preferate de intalniri duble pentru vara. Reuneste cateva cupluri intr-un mesaj de grup si stabiliti-va ca date una dintre aceste activitati.

– Organizati un foc de tabara.
– Faceti un gratar in curtea casei.
– Jucati mini golf.
– Petreceti-va ziua jucand jocuri in aer liber.
– Mergeti la un concert.
– Excursie cu masinile pentru a explora un oras invecinat.
– Gazduieste o cina in aer liber.
– Mergeti in camping (sau instalati corturi in curtea casei!)

Sursa: https://theeverygirl.com

Sursa imagine: freepik.com