Arata Meniul Lateral
Modele de machiaj inspirate din povestile Disney

Modele de machiaj sau povesti pe ploape

  Cineva a zis candva ca “The Creative Adult Is The Child Who Survived” si tare mi-a placut vorba asta! De ce? Pentru ca, daca te uiti in jur la cei care reusesc sa aduca un strop de culoare in viata lor, dedicandu-si timpul liber unei pasiuni, indiferent care e aceasta, vei vedea ca ceea ce au in comun este faptul ca au reusit sa pastreze vie acea sclipire a copilariei.

Iar Katie Alves este una dintre aceste persoane, care a transpus cele mai frumoase scene din desenele animate Disney in… modele de machiaj.

 Modele de machiaj… de poveste

Cine nu mai stie faimoasa scena “Circle of life” din Lion King sau calatoria pe care Aladdin si Jasmine au facut-o pe covorasul fermecat? Aceste scene ne-au marcat copilaria, iar multi dintre noi regreta faptul ca, astazi, copiii sunt mai interesati de jocuri violente pe calculator sau de freza lui Justin Bieber…

Iar daca si tu inca mai poti fredona in gand cantecul din Mica Sirena sau daca, de fiecare daca cand privesti un candelabru, parca-l vezi pe Lumiere din Frumoasa si bestia, atunci in mod sigur te vor incanta urmatoarele modele de machiaj nascute din pasiunea pentru povesti cu happy end. :)

Daca si tu esti pasionata si vrei sa inveti mai multe intr-ale machiajului, poate ar fi timpul sa incerci un curs de automachiaj.

Modele de machiaj Disney

Asadar, sa visam la povestile copilariei, iar ele se ni se vor asterne pe pleoape. :) Aladdin modele de machiaj The Nightmare before Christmas modele de machiaj Lion King modele de machiaj Snow White modele de machiaj Tangled modele de machiaj Alice in Wonderland modele de machiaj

ETICHETE