Arata Meniul Lateral
Cele mai interesante 25 cadouri experienta in 2023

Voucherele pentru cadouri experienta sunt cel mai bun cadou pe care il poti oferi anul acesta. Sunt usor de ales, foarte variate si ajung la tine sau la destinatarul cadoului tau in numai cateva zile, fara batai de cap.

Un cadou experienta poate fi cu mult mai memorabil decat un obiect fizic. Destinatarul cadoului tau isi poate crea astfel amintiri noi sau poate dobandi abilitati noi, oportunitati pe care nu le-ar avea cu un cadou traditional. Iar vestea buna, pentru ca tot ne apropiem de acest moment cu pasi alerti, este ca voucherele cadou pentru experiente diverse sunt excelente pentru sezonul sarbatorilor, ca si pentru ocazii speciale, deoarece ofera acces la sute de experiente creative de neuitat.

Nu stii ce experiente poti oferi celor dragi anul acesta de sarbatori? Ai mai jos o lista cu cele mai bune 25 de idei de vouchere experienta pe care familia si prietenii tai le vor adora!

Vouchere pentru cadouri experienta creative

1. Picteaza si degusta

Stii pe cineva aflat mereu in cautarea unei noi experiente creative? Trimite-l la un curs de pictura alaturi de un pahar de vin sau o mancare buna, unde sa poata invata diferite tehnici si stiluri.
Cei dragi pot fi creativi intr-un restaurant elegant, sau intr-o trattoria cu pizza sau chiar intr-un pub. Iar daca stii ca prefera sa fie creativi chiar la ei acasa, poti incerca si cursuri online de pictura.

2. Cursuri de olarit

Cursurile de olarit sunt cadouri experienta excelente pentru persoanele care adora creativitatea practica, la propriu. De la incepatori pana la avansati, poti gasi cursuri de olarit pentru orice nivel de calificare.
In timpul orelor de olarit, cei dragi tie isi pot face cu propriile lor maini urmatoarea cana de cafea preferata sau un bol decorativ pentru masuta de cafea. Acestea sunt idei perfecte de cadou pentru artisti.

3. Cursuri de dans

Lasa creativitatea sa se manifeste prin miscare oferind cuiva drag un curs de dans sau cateva ore. Va avea astfel ocazia sa invete o varietate de stiluri, de la belly dance pana la dansuri in stil Bollywood.
Cunosti pe cineva al carui copil isi doreste sa devina dansator? Cursurile de dans pentru copii sunt ideale pentru cei care isi descopera de mici pasiunea pentru dans.

4. Ajutor in designul de interior

Acesta va fi cadoul perfect pentru cineva pasionat sa isi transforme mereu spatiul sau pentru cei care par sa nu isi gaseasca stilul potrivit. Un ajutor in design interior de la o firma specializata va crea un interior frumos, care se potriveste perfect cu stilul lor.
Poti opta pentru stilizarea unei camere la alegere, sau pentru un design total al casei, in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie.

5. Cursuri de caligrafie

Oricine cu un scris de mana frumos va adora sa-si perfectioneze mestesugurile cu un cadou experienta pentru un curs de caligrafie. Poti gasi astfel de cursuri atat online, cat si fata in fata, sau materiale de caligrafie pe care le poti achizitiona online.
Vei da astfel sansa unei persoane dragi pasionate de fumos sa invete o multime de fonturi superbe pe care le poate folosi pentru hobby-uri creative precum jurnale, note de multumire scrise de mana sau chiar invitatii la nunti.

6. Lectii de muzica

Fie ca este vorba de chitara, vioara sau flaut, singura modalitate de a imbunatati skill-urile cand vine vorba despre cantatul la un instrument este exercitiul. Ofera lectii de muzica tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile.
Cu aceste lectii ei pot invata sa citeasca partituri si sa performeze mai bine la instrumentul ales. Lectiile de muzica sunt un cadou minunat pentru copii si adolescenti.

Vouchere pentru cadouri experienta in gastronomie

7. Ore de gatit

Pentru toti cei carora le place sa gateasca, sa coaca sau sa incerce retete noi, cursurile de gatit sunt un cadou experienta ideal pentru zile de nastere, sarbatori si ocazii speciale.
Vor putea invata sa stapaneasca arta pastelor, sau sa faca un curry thailandez sau chiar bucatarie japoneza.
Poti gasi cursuri de gatit predate de bucatari de talie mondiala, sau te poti orienta catre cursuri de gatit online.

8. Tururi gastronomice in oras

Mai mult ca sigur si orasul tau ofera mancaruri incredibile, iar incercarea unui nou fel de mancare este una dintre cele mai bune experiente pe care le poti oferi. Pasionatilor de gastronomie din viata ta le va placea sa primeasca un astfel de voucher cadou pentru orice ocazie speciala sau pentru sarbatori, deoarece vor putea incerca unele dintre cele mai bune restaurante din oras si cele mai faimoase mancaruri.

9. Lectii private de gatit

Cine nu isi doreste sa-si imbunatateasca abilitatile de gatit cu ajutorul unui bucatar gourmet? Cu acest voucher cadou experienta, destinatarul cadoului tau va putea face un preparat tentant sub supravegherea unui bucatar talentat.
Isi va insusi astfel sfaturi, trucuri si tehnici care il vor ajuta sa creeze mancaruri mai bune si sa-si imbunatateasca propriile retete. Acesta poate fi un cadou experienta foarte potrivit pentru cupluri.

10. Voucher cadou pentru un coffee shop

Iubitorii de cafea stiu exact cum isi doresc cafeaua si sunt mereu interesati sa incerce cele mai bune soiuri. Ofera experienta unei cesti de cafea minunate cu ocazia unei zile de nastere, sau la o ocazie speciala.
Cu un voucher cadou la Starbucks sau la cafeneaua locala preferata, iubitorul de cafea din viata ta va continua sa se bucure de gustul diminetilor sale, cu arome exotice din intreaga lume.

Vouchere cadou pentru experiente unice

11. Cursuri de mixologie

Ofere cuiva drag sansa de a invata sa creeze cocktailuri si delicii in cadrul unor cursuri online de mixologie. Ofera acest voucher pentru un cadou experienta si il vei pune in legatura cu mixologi experti, care il vor invata secretele din spatele barului si il vor invata sa creeze bauturi clasice si moderne aromate.
Cursurile de mixologie sunt experiente distractive pentru ziua de nastere, pentru ca atunci vei avea toate bauturile necesare pentru a sarbatori dupa aceea.

12. Degustari de vinuri

Nu le mai oferi inca o data iubitorilor de vin din viata ta pahare noi! Ofera-le in schimb un voucher cadou experienta pentru un eveniment pe care nu il vor uita curand. Degustarile virtuale de vinuri si degustarile de vinuri live le permit sa incerce soiuri de vin din intreaga lume.
Ei vor fi indrumati de sommelieri experti care le vor preda toate tehnicile de care au nevoie pentru a degusta ca un profesionist. Acestea sunt cadouri perfecte pentru a rasfata simtul gustului si al mirosului pentru o persoana draga sau pentru un cuplu.

13. Tururi cu caiacul

Ce ii poti oferi unei persoane careia ii plac experientele? Sansa de a se familiariza cu unele dintre cele mai frumoase cusuri navigabile din zona sa sau din tara.
Foloseste cadourile experienta pentru a-i oferi sansa unui tur cu caiacul prin pesteri marine sau sansa de a vedea locuri noi.

14. Clase de fitness

Cei care adora sa-si petreaca timpul liber in sala de fitness vor adora un cadou constand intr-o clasa de fitness sau mai multe. Acest cadou este excelent si pentru cei care isi doresc sa se apuce serios de antrenament sau sa inceapa o calatorie in lumea fitness-ului.
Aceste carduri cadou experienta ii vor pune la treaba, iar vestea buna este ca poti gasi astfel de vouchere pentru majoritatea salilor de sport locale.

15. O tura cu o masina clasica

Nu mai exista nicio indoiala ca acesta este unul dintre cele mai tari cadouri experienta pe care le poti oferi cuiva, cu atat mai mult pasionatilor de masini. Cu un astfel de voucher cadou destinatarul cadoului tau se poate lauda mai tarziu cu o tura intr-un Lamborghini sau intr-un Ferrari.

16. Bilete la un concert sau la un eveniment

Artistul, echipa sau musical-ul sau preferat vine in oras! Ce voucher cadou experienta mai bun decat bilete la acest spectacol ii poti oferi unei persoane dragi? Cand va deschide cadoul ii vei vedea in ochi bucuria de a afla ca poate fi in public pentru a aplauda pe cineva pe care si-a dorit dintotdeauna sa-l vada live.

17. Voucher la spa

Unul dintre cele mai bune vouchere cadou experienta pentru femeile din viata ta este un voucher la spa pe care il poate folosi pentru a se rasfata. Ofera cateva tratamente pe care le poate folosi intr-o zi de relaxare totala sau mai multe vizite la spa. Tratamentele faciale, masajele si baile cu namol sunt cadouri minunate, de care orice femeie se va bucura.

18. Masaj reflexogen pentru relaxare

Ofera une persoane dragi sau unui cuplu apropiat un masaj reflexogen pe meridianele capului, cu uleiuri esentiale – o tehnica terapeutica de relaxare si incarcare cu energie vitala, profunda de care oricine se va bucura fara doar si poate! Stresul si agitatia vor ramane in trecut.

19. Acces intr-un parc de aventura

Ofera cuiva drag doza necesara de adrenalina cu acest voucher cadou experienta. Cu carduri cadou pentru un parc de aventuri extreme, destinatarul darului tau poate alege dintr-o varietate de activitati cu factor wow, cum ar fi parasutism, trasee cu coarda, alpinism si paintball. Acestea sunt cadouri grozave pentru oricine este in cautare de aventura.

20. Cursuri de scuba diving

Stii pe cineva pasionat de scuba diving si care vrea sa isi ia o licenta de scafandru? Desigur, nu ii poti oferi licenta, insa ii poti oferi cursurile care sa-I ajute sa isi ia licenta. Cursurile de scuba sunt cadouri de experienta unice, minunate pentru cupluri sau pentru cei carora le place sa-si petreaca timpul in apa.
Vor putea face iesiri in care sa exploreze recifurile de corali si viata marina si, odata ce obtin licenta, vor putea explora chiar si pesteri subacvatice.

Vouchere cadou pentru experiente DIY

21. Cursuri de designer florist

De ce sa cumperi buchete de flori cand le poti face singur? Cursurile virtuale de decoratiuni florale si design pot fi un cadou distractiv pentru o doamna draga tie careia ii place sa-si umple casa cu flori proaspete.
Aceste cursuri o vor invata sa balanseze culorile, dimensiunile florilor, texturile si inaltimea, pentru a putea realiza buchete uimitoare si arta din flori uscate.

22. Cursuri de fotografie

Oricine poate face o fotografie buna, dar cursurile de fotografie ii vor ajuta pe pasionatii de imagine din viata ta sa-si dezvolte calitatile. Ei vor invata de la experti in domeniu elementele de baza precum luminile si umbrele, precum si cateva tehnici avansate pentru a crea arta. Cu cursurile de fotografie, vor putea lucra atat digital, cat si pe film, invatand cum sa-si editeze si sa-si dezvolte arta.

Vouchere cadou pentru experiente in natura

23. O plimbare cu calul

Plimbarea cu calul poate fi o experienta minunata si relaxanta pentru oricine iubeste natura si animalele. Daca vrei sa faci un cadou unei persoane dragi, nu trebuie decat sa gasesti un centru de echitatie sau o ferma locala ce ofera plimbari cu calul, sa te asiguri ca ofera experiente pentru orice nivel de pregatire, in functie de cunostintele si experienta destinatarului cadoului tau. Asigura-te ca alegi un centru de echitatie de incredere pentru a te asigura ca experienta va fi sigura si placuta.

24. Treasure hunt intr-un parc

O vanatoare de comori intr-un parc poate fi o experienta distractiva si memorabila pe care sa o oferi cadou pasionatilor de aventura sau celor care vor sa-si cunoasca orasul si dintr-o alta perspectiva.
Asigura-te ca alegi un parc potrivit pentru acest tip de activitate si ca este un loc accesibil si sigur pentru toti participantii. De asemenea, va trebui sa fie un parc ce ofera foarte multe obiective turistice de o mare importanta istorica, asa cum este Parcul Carol din Bucuresti. Cu acest cadou prietenii tai vor descoperi aceste obiective intr-un mod interactiv, punandu-si mintea la contributie si bucurandu-se de aer curat!

25. Karting pentru adulti si pentru copii

Kartingul nu este neaparat un cadou experienta pe care il poti oferi doar iubitorilor de viteza sau celor care au experienta in cursele de masini. In plus, kartingul poate fi adaptat pentru toate varstele si abilitatile. Astfel, fie ca este vorba de un copil aflat la prima experienta de acest gen sau despre un adult experimentat care adora de altfel kartingul, toata lumea poate gasi placere si emotie in aceasta activitate.