X

previziuni 2012

Previziuni 2012: Apocalipsa, razboaie mondiale, cataclisme…

Cred ca ne-am obisnuit deja cu toate aceste previziuni apocaliptice ca sa ne mai trezeasca interesul si suntem mai degraba plictisiti, iritati ori amuzati de insistentele puternic mediatizate care anunta sfarsitul lumii, prezis de calendarul mayas, de Nostradamus sau de vreo “clarvazatoare” autohtona…

Eu propun sa lasam deoparte previziunile prapastioase care stau sub semnul anului in care am intrat, si sa ne stabilim propriul set de previziuni, construite indeosebi pe teluri personale.

Previziuni 2012: ne-citite in frunze de ceai…

Cum va fi anul 2012?! Trecand peste taine si simboluri ascunse, rau prevestitoare, horoscopuri si alte instrumente…”vizionare”, anul 2012 va fi exact asa cum ne dorim noi sa fie. Pentru ca putine lucruri pot sta in calea dorintelor puternice si a determinarii nascute din aceste dorinte.

Si determinarea aceastea ne face sa mergem mai departe cu zambetul pe buze. Sa incepem asadar acest an intr-o nota optimista, vesela si hotarata asa cum face simpaticul personaj din filmul de animatie de mai jos…si cu siguranta anul 2012 va fi unul alert, in care vom vedea locuri noi, vom invata lucruri noi si vom intalni oameni noi, care, cine stie, ne vor influenta cursul vietii.

Previziuni 2012: anul se anunta a fi unul vesel

Sa incepem asadar distractia cu filmuletul urmator- “Bob”, scurtmetraj realizat de Jacob Frey.

BOB from Jacob Frey on Vimeo.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin