Arata Meniul Lateral
Despre relatii de dragoste: 13 lucruri pe care nu le stiai

Despre relatii de dragoste, in cheie amuzanta…

Tot timpul vedem articole despre cum depasesti problemele in relatii de dragoste, cum il/ o faci sa se indragosteasca de tine, care sunt ingredientele unei relatii de durata s.a.m.d… Ei bine, astazi m-am gandit sa nu mai vorbim despre partile neplacute sau problematice ale unei relatii de dragoste, ci despre cele mai amuzante si am facut astfel o listuta cu cateva aspecte mai putin… cunoscute. Enjoy!

Relatii de dragoste – curiozitati

– 65% dintre indragostiti rotesc capul cel mai adesea la dreapta, nu la stanga atunci cand isi saruta partenerul… Nu-i asa ca esti unul dintre ei? 😀

– 2/3 dintre cei loviti de sageata lui Cupidon sustin ca s-au indragostit de o persoana pe care o cunosc de mai mult timp si nu… la prima vedere.

– Ceea ce determina de cele mai multe ori relatiile de dragoste la locul de munca este… proximitatea.

– Se pare ca ar trebui sa iesim cu 12 persoane inainte de a alege un partener de lunga durata, pentru a creste sansele de a gasi “the perfect match”. De asemenea, se pare ca ne indragostim, in medie, de 7 ori inainte de a ne casatori. Acest lucru ar trebui sa-ti dea de… numarat! 😉

– 1 din 5 relatii de dragoste de durata a debutat atunci cand unul dintre parteneri era implicat… in alta relatie. De asemenea, se pare ca asteptam sa treaca intre 6 si 8 intalniri pana a ne dedica exclusiv unei relatii.

– Personalitatile persoanelor ce formeaza un cuplu devin din ce in ce mai asemanatoare odata cu trecerea timpului.

– Atentie, domnilor! Barbatii care obisnuiesc sa isi sarute sotiile dimineata, inainte de a pleca la serviciu, au o speranta de viata mai mare cu aproximativ 5 ani! 😀

– Obiceiul de a purta vergheta pe al patrulea deget de la mana stanga se datoreaza unei vechi credinte egiptene conform careia prin inelar trece “Vena Amoris”, vena iubirii care duce direct la inima.

– Atunci cand un barbat este considerat atractiv de catre o femeie, aceasta il priveste cu capul usor inclinat, asa cum priveste pisica… soricelul. 😉

– Atunci cand suntem indragostiti si privim persoana care ne-a fascinat, pupilele noastre se dilata considerabil. Iata o dovada clara a iubirii! De asemenea, atunci cand privim o persoana cu pupilele dilatate, si pupilele noastre se dilata, aspect exploatat  din plin in afisele publicitare.

– Se pare ca cele mai multe divorturi se petrec in jurul celui de-al patrulea an de casatorie pentru ca, dupa aceasta perioada, o casnicie se stabilizeaza puternic. In ceea ce priveste relatiile de dragoste “fara acte”, despartirea este cel mai probabil sa apara undeva intre 3 si 5 luni.

– In general, barbatii se casatoresc cu femei mai tinere cu 3 ani decat ei.

– Se pare ca, atunci cand suntem parasiti de partner, in prima perioada de singuratate il iubim mai mult decat in timpul relatiei… Oh, the irony!

Relatii de dragoste, dincolo de declaratii

Iata asadar cate se ascunde in spatele celor doua cuvinte atat de usor/ greu de rostit, in functie de sex. Cu speranta ca te-ai amuzat citind aceste cateva randuri, iti doresc o zi plina de dragoste! 😉

Si..daca vrei sa ajuti la mentinerea unei ralatii sanatoase si de lunga durata, nu ezita sa oferi cadouri experiente pentru cupluri.