X

highlining

Traieste la extrem!

Din scaunul biroului, de dupa vizorul ce deformeaza realitatea numit display-ul calculatorului sau al telefonului destept, din spatele volanului unei masini confortabile sau din fotoliul din fata TV-ului, sporturile extreme apar ca un spectacol nebunesc, pe care multi dintre noi il privim cu palmele transpirate.

Insa exista oameni pe lumea asta care isi testeaza limitele in fiecare zi, care simt fiecare secunda din viata, care traiesc liber, desi multi le pun eticheta de nebuni. Ii vedem in filmulete pe net, poate am vazut cativa si live si ne intrebam, de unde au atat de multa tarie pentru a infrunta in fiecare zi moartea?!

Treci de banal, mergi, mergi si vei da de pravalia „La extrem”

Aici se vand senzatii tari, urlete, rasete, adrenalina, nebunie si in sticlute mici, si putina inconstienta. Dupa parerea mea, senzatiile extreme sunt de doua tipuri: destul de sigure si…deloc sigure. Acum, depinde de gradul de nebunie sau, dupa cum imi spunea un amic glumet, de numarul de copii de-acasa. Asadar, cei mai cu picioarele pe pamant pot incerca un roller-coaster, o parapanta, o tiroliana si multe astfel de activitati/ sporturi care cresc vertiginos nivelul adrenalinei.

Skyliners Project: de la extrem in sus

Cei care au participat la proiectul Skyliners nu fac parte din aceasta categorie, fiind adevarati exploratori ai celor mai mari inaltimi si ai senzatiilor magnifice oferite de acestea. Tancrède, Julien, Seb and Antoine sunt pionieri in „highlining”, o combinatie ametitoare de alpinism, slackline si mers pe sarma.

Cei patru au facut echilibristica in cele mai neasteptate locuri, printre care: defileul Verdon, intre zgarienori in Paris si chiar pe stancile si fiordurile Norvegiei.

Ce au obtinut? Ei au declarat ca au obtinut libertatea absoluta a zborului si, va intreb, cine suntem noi sa ii contrazicem?

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin