X

reguli de buna purtare

Altfel de reguli de buna purtare

E miercuri, mijlocul unei saptamani scurte, asa ca mi-am propus ca astazi sa ne distram, pentru ca…oricum nu ne sta mintea la munca. 😉 Din acest motiv, am pregatit cateva reguli de buna purtare pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, isi doresc sa fie/ para cu nasul pe sus.

Reguli de buna purtare care trimit la plimbare

1. Poarta ochelari „inteligenti”, in trend, chiar daca vederea ta e in perfecta stare…

2. Condimenteaza-ti constant discursul cu citate ale unor mari filosofi, pe care nu i-ai citit.

3. Mergi la conferinte, prelegeri, intruniri si pune intrebari lungi, care nu au nimic de-a face cu cele spuse de vorbitor. Fii mandru de vorbaria ta.

4. Uraste toata muzica „mainstream”! Spune-le celor din jur ca asculti doar trupe indie despre care au auzit cam…75-100 de oameni din toata lumea. De fapt, si mai bine, uraste tot ce e mainstream: haine, locuri, hobby-uri, animale de companie, cuvinte etc.

5. Vorbeste despre toti oamenii importanti, faimosi pe care ii „cunosti”. Atunci cand mergi la evenimente, ai grija sa te asezi „accidental” langa ei, pentru a aparea in cat mai multe poze impreuna.

6. Fii mandru ca nu ai/ nu te uiti la TV.

7. Refera-te la toate legumele ca la „cruditati”.

8. Inscrie-te intr-un club exclusivist, intr-o societate secreta si… ai grija sa afle toata lumea (in mod discret, normal!)

9. Foloseste cuvinte rare, in locul cuvintelor banale pe care le foloseste si intelege toata lumea.

10. Citeste carti de care nu a auzit nimeni, in spatiile publice. Prefa-te absorbit de ele!

11. Adulmeca vinul inainte sa il bei.

12. Plange-te de hipsteri – toti astia pe care ii vezi la toate evenimentele artistice/ culturale la care participi si care habar n-au de nimic.

13. Asculta doar muzica pe vinil.

14. Crede despre tine ca esti un expert in rationamente filosofice, doar pentru ca ai urmat facultatea de filosofie (si ai mai citit si niste carti pe langa). Comporta-te ca si cum ai fi calificat sa rezolvi toate dezbaterile intelectuale care au existat vreodata.

15. Ruleaza-ti singur tigarile.

16. Fii…british! Totul suna mult mai bine si mai important in engleza britanica. Chiar si insultele suna elegant: „Oh, pop off!”

Pentru cei care nu s-au prins, aceste reguli de buna purtare sunt un pamflet…

…si trebuie luate ca atare. O zi iesita din comun tuturor! 🙂

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin