X

lectii de pian

A spus cineva lectii de pian?

Desi e luni si inimile noastre bat in ritmul lent al inceputului de saptamana, fara prea multa muzicalitate, eu zic ca lucrurile pot lua o intorsatura cel putin melodioasa, doar am „pronuntat” in minte lectii de pian, nu-i asa? Cine nu a visat la un moment dat sa stapaneasca tainele vreunui instrument muzical?

Indiferent de genurile muzicale preferate, nu ai cum sa nu ii admiri pe cei care manuiesc cu maiestrie obiectele magice, nascatoare de sunete. Si asa cum orice parinte are un copil favorit, desi nu recunoaste asta nici in ruptul capului, fiecare dintre noi, desi nu declaram asta intotdeauna, avem un instrument preferat. Este vorba de instrumentul cu care rezonam cel mai bine, care ne ghiceste mai mereu trairile si le pune pe cele mai potrivite note. La mine, acest instrument este pianul.

Lectii de pian: pentru urechile dumneavoastra

Pentru ca atunci cand e vorba de muzica, e mai bine sa ne tinem gura si sa ascultam, voi da „cuvantul” unui episod pilot realizat de studioul de animatie Chez Eddye si cules de pe plaiurile internaute de webcultura.ro. Pentru necunoscatori, Pére Lachaise este cel mai mare cimitir din Paris (44 de hectare) si “gazduieste” mari personalitati ale culturii universale. Este, in acest moment, o veritabila atractie turistica, pe care va incurajez sa nu o ocoliti cand veti ajunge in Paris.

Si pentru ca am spus lectii de pian si nu lectie de pian…

…propun sa ne desfundam si mai bine urechile cu ajutorul celor sapte pianisti care ne vor canta si incanta in acelasi timp, la acelasi pian.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin