...

X

Fara doar si poate, imaginatia bogata nu este un talent descoperit de omenire de ieri de azi, iar dovada o fac inventiile de mai jos, care au calatorit prin timp pentru a ne amuza intr-o zi mohorata de marti.

Inventii trasnite sau o parada excentrica

#1 Protectia-cioc – desi poate da impresia ca dispozitivul le-ar fi protejat pe doamne si domnisoare de cei care ar fi devenit in mod nedorit excesiv de prietenosi, ei bine…armura le apara impotriva unui inamic mult mai periculos: aerul rece, un dusman de moarte al tenului frumos.

inventi trasnite

#2 Ochelarii de citit in pat – inventati in 1939 in Anglia, te fac sa iti pui prea multe intrebari: era cititul in pat mult mai dificil pe vremea aceea? Statul pe o parte era interzis prin lege? Ce mai, sigur inventia a avut o justificare logica. Sau…nu?

inventi trasnite

#3 Un pian de vis – de la cei pasionati de citit in pat, trecem la o inventie pentru cei pasionati de cantat la pian in pijamale. Cine spune ca trebuie sa fii imbracat la patru ace pentru a interpreta o sonata de Chopin?

inventi trasnite

#4 Rulota-vagon – expresia „travel light” nu intra probabil in vocabularul celor pentru care a fost proiectata aceasta rulota…extensibila.

inventii trasnite

#5 Palaria radio – inventata in 1931 de un american, palaria a creat mare valva…mai ales in mijloacele de transport in comun.

inventii trasnite

#6 Costumul de baie plutitor – pornind de la premisa simpla care spune ca lemnul pluteste, designerii costumelor de baie din lemn chiar nu pot fi acuzati de rea intentie, nu-i asa? Costumele de baie de astazi nu mai sunt croite insa pe acelasi calapod, intrand serios la apa…

inventii trasnite

#7 Bicicleta plutitoare – cine spune ca, aflat intr-o excursie pe bicicleta, e musai sa ocolesti lacurile, raurile sau chiar…marile ce iti ies in cale? Inventia nu a ajuns se pare pana pe meleagurile autohtone, caci nu am auzit de vreo Mita Biciclista pe Dambovita.

inventii trasnite

Si acum, fii sincer(a), pentru care din inventiile de mai sus ai fi dispus sa iti golesti cardul? 😛

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin