X

cel mai fericit om din lume

Fericirea e o treaba usoara. Sa-l cunoastem pe cel mai fericit om din lume!

Se numeste Johnny Barnes, are 88 de ani, locuieste in Hamilton (capitala Insulelor Bermude) si este cel mai fericit om din lume…

Orice calator care ajunge pentru prima oara in Hamilton si il zareste pe batranul poreclit Mr. Happy Man (Domnul Fericire), stand pe refugiul din mijlocul unei intersectii, fluturand bratele, razand, trimitand bezele soferilor si chiar spunand „I love you!”, poate crede ca batranul si-a pierdut mintile. Insa cel mai fericit om din lumelucrurile nu stau deloc asa.

Jonny, Mr. Happy Man, este cel mai iubit om din arhipelag pentru ca face acest lucru timp de 6 ore pe zi, in fiecare zi, indiferent de conditiile meteo. Ce il motiveaza pe cela mai fericit om din lume? Zambetul adus pe fetele celor din trafic.

Cum a devenit cel mai fericit om din lume?

Ei bine, fericirea a inceput acum 26 de ani cand, ducandu-se la munca, Johnny a ramas blocat intr-o intersectie (Bermudele au unele dintre cele mai aglomerate sosele din lume). Vazand frustarea celor din masini, el a inceput sa le zambeasca si sa le spuna „Buna cel mai fericit om din lumedimineata!”. Atat de bine s-a simtit, incat a venit si a doua zi dimineata, si urmatoarea, si urmatoarea…pana astazi.

De 26 de ani, Johnny Barnes se trezeste la 3 dimineata si merge in intersectie pentru a revarsa asupra oamenilor care il zaresc un strop din marea dragoste pe care o are in el… Atat de iubit a ajuns acest barbos, incat in cinstea lui a fost ridicata o statuie, fix in intersectia cu pricina.

Iata si un filmulet despre cel mai iubit om din lume…

…caruia te invit sa ii dai Play:

Mr. Happy Man from Matt Morris Films on Vimeo.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin