Arata Meniul Lateral
10 intrebari pe care sa ti le pui cand cumperi cadouri

Ai incercat vreodata sa faci o lista cu cadourile pe care le-ai putea alege pentru cei dragi si ai constatat ca ai un blocaj? Mintea ta nu reuseste sa ajunga la niciun rezultat cand te uiti in jur la toate articolele dintr-un raion si nu reusesti sa gasesti un punct din care sa incepi?

Ti-e teama sa nu faci vreun cadou nepotrivit sau ai avut o astfel de experienta la un moment dat cu un cadou primit sau cu unul facut si nu vrei sa mai treci prin aceasta situatie?

Daca ai raspuns “da” la una sau mai multe dintre aceste intrebari, cel mai probabil ai avea nevoie de putin ajutor in cautarea cadoului perfect.E greu de spus ce anume face ca un cadou sa fie bun si e chiar si mai greu sa incerci sa gasesti un astfel de cadou.

Fiecare individ are propriile interese, nevoi si dorinte atunci cand vine vorba de cadouri si poate fi dificil sa alegi ceea ce i se potriveste cel mai bine. De aceea, ai mai jos zece intrebari care te vor ajuta sa gasesti ceea ce numim generic „cadoul perfect” si pe care ar trebui sa ti le pui atunci cand cumperi cadouri. Aceste intrebari sunt garantia ta ca vei gasi de fiecare data un cadou care sa il bucure pe destinatarul sau.

Intrebarile perfecte pentru cadoul perfect

Daca nu esti genul care pune o sumedenie de intrebari personale, dar te framanti pe toate partile incercand sa-ti dai seama cum sa afli ce isi doreste o persoana draga sau cum sa ii ceri cateva idei de cadouri, intrebarile de mai jos sunt exact ajutorul de care ai nevoie pentru a gasi cadoul ideal. Indiferent ca iti doresti sa afli mai multe despre un schimb de cadouri de Sarbatori, despre cadoul potrivit pentru un eveniment special sau chiar despre cadouri surpriza, intrebarile de mai jos te vor duce cu siguranta cu un pas mai aproape de obiectivul tau.

1. Daca este vorba despre un cadou pentru o ocazie speciala, pentru o persoana draga, un prieten apropiat sau pentru partenerul de viata, ia in calcul posibilitatea de a face ceva impreuna. Exista ceva ce v-ar placea amandurora? Exista bilete la un eveniment, spectacol, concert sau la o cina speciala care v-ar putea atrage pe amandoi? Sau poti incerca pur si simplu o seara distractiva in care sa jucati diverse board games.

2. Ce ii place sa faca sau ce si-ar dori sa faca in timpul liber persoana pentru care cauti un cadou? Poti alege fie un cadou care sa vina in intampinarea acestui hobby, fie un produs care il va ajuta sa-si gaseasca mai mult timp pentru a face hobby-ul nou descoperit. In orice caz, se va bucura ca le vei da sansa sa isi practice hobby-ul.

3. Exista locuri in care si-ar dori sa mearga? Fii turist alaturi de el si ia-l intr-o “expeditie” in care sa poata explora aceste locuri!

4. Aceasta intrebare este pentru cei care inteleg bine obiceiurile de cumparaturi ale persoanei careia doresc sa ii ofere un dar. Cand merge la cumparaturi, de ce fel de produse se simte cel mai atras? Poate ca ai putea rezolva problema si sa ii oferi un produs similar.

5. Persoana careia ii oferi cadoul ar vrea sa invete ceva nou? Niciodata nu e prea tarziu pentru asta! Asadar, daca stii ca exista ceva care il pasioneaza, ceva ce vrea sa urmareasca sau sa invete, ii poti face o bucurie cumparandu-i produsul sau serviciul (poate fi un curs online, de pilda) si oferindu-i astfel un impuls important. In era tehnologiei, nimic nu e mai usor decat sa inveti, indiferent ce!

6. Este o persoana mai pragmatica sau mai visatoare? Cadourile ideale pentru aceste doua tipuri de persoane sunt foarte diferite. O cutie plina cu elemente esentiale pentru viata de zi cu zi poate fi ideea unui cadou perfect pentru pragmatici, in timp ce visatorii pot prefera ceva placut din punct de vedere estetic.

7. Ce inseamna pentru persoana draga tie relaxarea? Pentru cei care par sa nu ia niciodata pauze, un rasfat constand intr-un masaj, o sedinta de spa sau chiar o carte buna pe care stii ca le vor iubi poate fi o binecuvantare.

8. Are vreo gustare preferata sau tip de mancare? Poti pregati chiar tu aceste preparate pentru el (pe cat posibil) sau ii poti cumpara cateva dintre mancarurile preferate si sa le ambalezi cat mai ingenios.

9. Ti-a dat vreodata vreun indiciu sau ti-a spus in mod direct despre diverse lucruri pe care are in plan sa si le cumpere, dar nu a reusit inca? Acum e timpul sa-ti faci lista de Mos Craciun si sa vezi pe care le poti bifa.

10. Ce surse de informare ii plac? Poti sa ii iei un abonament la revista sau site-ul preferat, sau chiar la o biblioteca de ebook-uri sau audiobook-uri si sa ii faci astfel o bucurie!